GKL is een snelgroeiend bedrijf met een jarenlange ervaring in de service en onderhoud van CV installaties. Een CV installatie dient voor uw gemak, en wij streven er naar u zo lang mogelijk optimaal te laten genieten van uw CV installatie bij u thuis of in uw bedrijf. Er bestaat echter ook de mogelijkheid om uw woonhuis of bedrijfspand te voorzien van een warmte-installatie voorzien van binnen en buitenunit die in de koude dagen uw pand verwarmt, en in de warme zomerdagen zorgt voor een aangename temperatuur.
CV of warmte installaties hebben onderhoud nodig voor het waarborgen van de kwaliteit. Een regelmatige onderhoudsbeurt vermindert gegarandeerd het aantal storingen. Onze service en onderhoudsbeurten worden deskundig uitgevoerd. Hiervoor bieden wij u de mogelijkheid om een serviceovereenkomst af te sluiten. Indien u een serviceovereenkomst afsluit heeft dat voor u meerdere voordelen, bijvoorbeeld gebruik maken van onze 24-uurs storingsdienst, en uw installatie wordt regelmatig gecontroleerd, waardoor storingen worden voorkomen.

Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van:
  • Service en onderhoud van CV  installaties
  • Reparaties van CV installaties
  • Installeren van CV  installaties
  • Adviseren met betrekking tot CV installaties
  • Assisteren bij verplichte keuringen van uw installaties                                                                                          


Wij kunnen u tevens adviseren of er mogelijkheden zijn binnen uw pand om het gasverbruik te reduceren, waardoor uw maandelijkse lasten dalen. Hierbij valt bijvoorbeeld te denken aan een energie-zuinige CV-installatie, een warmte-installatie voorzien van binnen en buitenunit, zonnecollectoren voor uw elektriciteit of een zonneboiler voor de voorziening van warm water. Ook kunnen  wij u adviseren over de isolatie van uw woning of bedrijfspand,  wat ook een forse besparing kan opleveren.Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze verkoopafdeling.  

Voorwaarden

Op alle overeenkomsten van GKL zijn de Algemene Voorwaarden van de Koninklijke Metaal Unie en de NLB van toepassing. Deze voorwaarden zijn na te lezen op de website van beide instanties.