GKL is een snelgroeiend bedrijf met een jarenlange ervaring in de service en onderhoud van liften en technische installaties. Wij streven ernaar om u zolang mogelijk optimaal te laten genieten van uw lift- of technische installaties bij u thuis of in uw bedrijf.
Liftinstallaties hebben onderhoud nodig voor het waarborgen van de kwaliteit. Een regelmatige onderhoudsbeurt vermindert gegarandeerd het aantal storingen.
Een liftinstallatie dient voor uw gemak en wij willen dat deze lift optimaal blijft functioneren. Onze service- en onderhoudsbeurten worden deskundig uitgevoerd. Hiervoor bieden wij u de mogelijkheid om een serviceovereenkomst af te sluiten. Indien u een serviceovereenkomst afsluit heeft dat voor u meerdere voordelen, bijvoorbeeld gebruik maken van onze 24-uurs storingsdienst, en de lift wordt regelmatig gecontroleerd waardoor storingen worden voorkomen.
Wij zijn dealer-onafhankelijk hierdoor kunnen wij u voor elke toepassing een lift aanbieden en desgewenst een lift op maat laten produceren. Wij streven er naar om u een passende oplossing te bieden, of het nu gaat om een goederenlift of een personenlift. Ook de verschillende aandrijfmogelijkheden zijn van groot belang om u een passend product te adviseren voor bijvoorbeeld binnen of buiten bij uw bedrijfspand, horeca-gelegenheid, appartementencomplex of woonhuis.
Tevens bieden wij service en onderhoud aan op alle soorten en merken liften.

Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van:

  • Service & onderhoud van liften
  • Oplossen van storingen in liftinstallaties
  • Verzorgen en assisteren van verplichte keuringen volgens de geldende lift en/of machine richtlijnen
  • Leveren & monteren van nieuwbouw liften
  • Moderniseren van liften
  • Oplossen ARBO-technische keuringspunten
  • Adviseren betreft de keuring
Ook als u graag een second opinion wilt, bent u bij ons aan het juiste adres, wij kunnen u adviseren betreffende de geadviseerde en verplichte keuringspunten die bij een keuring aan het licht zijn gekomen. Indien gewenst kunnen wij u een passende aanbieding doen om deze keuringspunten voor u op te lossen.

 

Voorwaarden

Op alle overeenkomsten van GKL zijn de Algemene Voorwaarden van de Koninklijke Metaal Unie en de NLB van toepassing. Deze voorwaarden zijn na te lezen op de website van beide instanties.