Installaties hebben onderhoud nodig voor een betrouwbaar functioneren. Om dit te kunnen garanderen werken wij met service contracten.
Een regelmatige onderhoudsbeurt:
  • Voorkomt storingen

  • Verlengt de levensduur

  • Verhoogt de veiligheid

  • Vermindert dure reparaties
 

Onderhoud

Indien u besluit om een technische installatie te plaatsen of het onderhoud van uw technische installatie(s) aan ons toe te vertrouwen, is het goed om te weten dat een regelmatig onderhoud van deze installatie(s) noodzakelijk is om een goede werking te blijven garanderen. Onze service- en onderhoudsbeurten worden deskundig uitgevoerd. Hiervoor bieden wij u de mogelijkheid om een serviceovereenkomst af te sluiten. Indien u een serviceovereenkomst afsluit, heeft dat voor u meerdere voordelen. Bijvoorbeeld: Gebruik van onze 24-uurs storingsdienst en uw installatie(s) worden regelmatig gecontroleerd, waardoor storingen worden voorkomen.

Totaalpakket

We bieden u de mogelijkheid om al uw service en onderhoud van uw technische installaties onder te brengen binnen één bedrijf. Zo heeft u één contactpersoon met wie u alles vertrouwelijk kunt bespreken. 
Voor meer informatie over een totaalpakket afgestemd op uw behoeftes, kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze verkoopafdeling.

Second opinion

Is uw technische installatie defect en staat u voor een grote reparatie, dan kunnen wij u een second opinion geven. Door de jarenlange ervaring in deze branche, kunt u ervan uitgaan dat u een deskundig advies krijgt.

Keuringen

Indien uw technische installatie verplicht gekeurd moet worden, kunnen wij dat volledig uit uw handen nemen. Wij dragen zorg dat de verplichte/gewenste keuringen goed verlopen en dat u er geen omkijken naar heeft. Één aanspreekpunt voor uw complete technische installatie. Door de keuringsrapporten blijft u volledig op de hoogte van staat van uw technische installatie. Voor meer informatie over verplichte keuringen kunt u contact opnemen met onze verkoopafdeling.

Garantie

Als u een technische installatie bij ons heeft gekocht en een servicecontract heeft afgesloten, dan heeft u 12 maanden garantie op uw installatie. Hierbij houden wij de algemene voorwaarden aan voor de garantievoorwaarden van de Koninklijke Metaalunie.

 

Storingen

Storingen zijn uiteraard vervelend. In een persoonlijk gesprek bekijken we samen met u welke serviceovereenkomst het beste bij uw technische installatie past. Door een onderhoudsovereenkomst op maat verkleint u de kans op storingen aanzienlijk en worden mankementen vroegtijdig gesignaleerd. Hierdoor komt u niet voor onnodige verrassingen en vaak dure reparaties te staan. Indien uw technische installatie onverhoopt toch een storing heeft en u bij ons een serviceovereenkomst heeft afgesloten, kunt u gebruik maken van onze 24-uurs service.

Mocht u een storing hebben maar geen serviceovereenkomst, kunt u uiteraard ook contact met ons opnemen. Ook dan doen wij onze uiterste best om deze storing zo spoedig mogelijk te verhelpen. Wij geven u ten alle tijden aan binnen welke termijn wij denken bij u ter plaatse te kunnen zijn.